Lilou
-
32 pkt
Lilou - co myślicie o ich bransoletkach?
Czy któraś z was jest już posiadaczką takowej?
Najbardziej podobają mi się te na wtążeczkach, i właśnie taką miałam zamiar sobie kupić, tylko niestety gdy przeglądam kolory wstążeczek na internecie, nie wyglądają one za rewelacyjnie, ale wiadomo na żywo to zupełnie coś innego ;) jeśli któraś z was ma Lilou na wstążeczce czy mogłabym prosić o zdjęcia? ;>
Dodano: 22 lutego 20:53
-
502 pkt
ja mam jedną z lilou na sznureczku, kolor sznurka trochę już wyblakł ale na lato sobie wymienię na nowy ;) medalik mam pozłacany, narazie nie widzę żadnych starć ani zarysowań .Dodano: 22 lutego 20:57
-
32 pkt
A "nie schodzi złotko" ? Bo na facebooku na fanpage'u Lilou, ktoś napisał, że trochę mu się starło..
Zastanawiałam się właśnie nad złotym, albo nad malonowo-złotym bo też jest całkiem uroczy ^^
Dodano: 22 lutego 21:13
-
45 pkt

pomysł sam w sobie fajny, bardzo mi się podobają, ale jest cała masa podróbek, atrap i ogólnie bransoletek na ich styl
Dodano: 22 lutego 21:17
-
364 pkt

Bardzo mi się podobają! :) Niestety nie mam żadnej :(
Dodano: 22 lutego 21:33
-
32 pkt
hehe co do podróbek to tylko nieliczne są na tyle ładne by można je było bez skrępowania założyć ;D
Sama muszę się przyznać, że jestem takiej posiadaczką, sznureczek jak sznureczek wiadomo wygląda identycznie, ale zawieszka jest cała ze srebra a nie tylko posrebrzana, i zdecydowanie cieńsza :) A co najważniejsze, za jedyne 40zł ^^
Dodano: 22 lutego 21:34